Ny her? Registrer deg Har du en konto?

Stilling Ledig!

Mann (36) ser etter Kvinne Stavanger, Rogaland, Norge

Jeg har en ledig stilling som kjæreste: Det er en heltidsstilling, så en del kveld, natt, helge- og overtidsarbeid må derfor påregnes. Det tillates ikke å jobbe i konkurrerende firmaer samtidig; Ledig omgående, med søknadsfrist snarest....

Ønskede kvalifikasjoner: Ferdig med tidligere arbeidsforhold. Du må være lojal, ha god humor, være positiv og inneha en sunn dose selvironi. Du må like gode opplevelser innen mat og drikke,. Du bør kunne takle spontane påfunn. Du bør være mellom 25-36 år, like å omgås mennesker, er serviceinnstilt og omgjengelig! Jeg kan tilby: Gode fremtidsutsikter med mulighet for forfremmelse til samboer ved gode resultater. Arbeidssted: Hele verden. Under prøvetiden kan pendling aksepteres. PS: Helst ingen referanser!

Fra spøk til alvor, kan vel fortelle litt mer om denne personen som er ute etter å ansette en ny person. Jeg er en kristen mann på 30 bosatt i norges navle, nærmere bestemt Stavanger. Utdannet elektriker og jobber i dag som tekniker offshore. Reiser mye på forskjellige plattformer i både inn og utland. Fritiden går mye til venner og familie, trening, poker, fotball, men også mye reising ettersom jeg ofte har lengre perioder fri pga jobb turnusen min. Er svært glad i å reise, men skulle gjerne hatt ei god jente å oppleve verden med.
Det er også derfor jeg har forvillet meg inn hit, ønsket jeg har om å treffe ei god jente som er klar for å slå seg til ro. Er jo ikke akuratt ung lengre, så det hadde jo vært koselig om også jeg kunne falle til ro slik som 99% av vennekresten min har gjort for flere år tilbake. Så føler du deg truffen, så hadde det vært koselig å høre fra deg :)

Registrer deg 100% GRATIS for å komme i kontakt

Registrer deg gratis i dag